Koskenkorvan Trahteeri, logo Koskenkorvan Trahteeri, vaakuna, coat-of-arms, vapen   Kiinnostuitko?

Nimi:

Puhelin:

Sähköposti:

Ajankohta:

Henkilömäärä:

Kerro toiveesi lyhyesti:


    

 
 

Pohjalaisen jokimaiseman ääHerkullinen pitopöytä koskenkorvan trahteerissarellä, tehtahan juurella voi kokea Hyvää ja Erikoosta, Koskenkorvan kotona.

Taloon isäntä suunnittelee ja toteuttaa sen erikoosen: räätälöidyt kisailut, kilpailut sekä hörsköttehet. Olemme rakentaneet Trahteerin täyttämään moninaiset tarpeesi, kaikilla nykyajan mukavuuksilla, mutta vanhaa säilyttäen ja kokonaisuutta ajatellen. Rauhallinen ruokahetki ystävien, työtovereiden tai asiakkaiden kanssa voi olla päivän paras hetki.

Aidot nostalgiset ruuan maut, joita ei ole pilattu liialla maustamisella: oikia perunamuusi, lihapullat, läskisoosi, silakkaa kylymänä ja lämpöösenä, kalkkunaa kevyesti fileenä tai suikaleina. Suomalaista lihaa soosissa haudutettuna tai mureana fileenä ja lankulta tarjottuna. Jälkiruuaksi ruismarja- tai ”fusku”puuroa tai Trahteerin ”hätävaraa” , hienommissa trahteeriissa ”kohomettunutta” kaakkua, kermasta, tuorejuustosta, marjoista ja talkkunasta. Herkkuja notkuva pöytä

Trahteerissa tarjottava liha on aina suomalaista possua, nautaa, broileria, kalkkunaa. Rullasyltty tehdään Ilmajoen Makkaramestarien ammattitaidolla, luomupossusta. Juustot ovat Jalasjärvellä valmistettuja ja kalat, tuoreena, savustettuna tai graavattuna,  "kalastetaan" Kurikasta. Mallasleipä leivotaan itse ja muut leivät valmistetaan pienissä kotileipomoissa, tässä lähellä. Suosikkiruokamme on "homehtunutta" juureslootaa ja oluessa haudutettua kaalta.
Hyväksikoetut perinneruuat, mukaeltuna nykyajan makuihin: perunakropsua, piimä- ja kaljavelliä, sylttyä, puuroja sekä makoosta soppaa, ovat oiva lisä ruokatarjontaan.
Kotooset Leena-piian maukkahat lihapullat ja soosi herättävät nostalgisia muistoja, ihan kuin äidin tai mumman valmistamaa.

                      


Bussiruokailu


Hinnasto
 
  Koskenkorvan Trahteeri, Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva | Päivi-emäntä: 0400 719392, Martti-isäntä: 050 3710088 | Sähköposti: koskenkorvan (at) trahteeri.com