Koskenkorvan Trahteeri, logo Koskenkorvan Trahteeri, vaakuna, coat-of-arms, vapen   Kiinnostuitko?

Nimi:

Puhelin:

Sähköposti:

Ajankohta:

Henkilömäärä:

Kerro toiveesi lyhyesti:


    

 
 

Trahteerin aittamajoitus

Aitassa on talvella kylymä! Majoitustoiminta jatkuu 2018 kesäkuussa kun ilmat taas lämpenöö :)


Suuntana Etelä-Pohjanmaa heinäkuisina viikonloppuina? Kutsuuko Provinssi, Tangomarkkinat, Haku Päällä -festarit tai Kalevan Kisat sinua ensi kesänä?
 Maistuisiko tunnelmallinen aittamajoitus? 

Tule Koskenkorvalle - me olemme lähellä kaikkea! Koskenkorvan Trahteerista on matkaa Seinäjoelle noin 25 kilometriä ja Kurikkaan noin 10 kilometriä. Matka lähipitäjiin menee joutuisasti vaikka paikallisen taksiyrittäjän kimppataksilla. Taksin kanssa on myös mahdollista sopia etukäteen nouto takaisin, ettei tarvitse yöllä notkua taksijonoissa. 

Trahteerin vilja-aitan jykevien hirsiseinien suojassa saat makoisat unet raskaiden päivien päätteeksi, eikä aamulla ole kiirettä herätä. Tarjoamme yöpyjille maittavan ja täyteläisen brunssin. Aitassa on tiloja 2-6 hengen ryhmille. Aitassa on mm. jyrkkiä portaita sekä korkeita kynnyksiä, joten majoitus ei sovi liikuntarajoitteisille.

Wc- ja suihkutilat sijaitsevat pihapiirissä, noin 100 metrin päässä aitasta. Omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole tiloissamme ja pihapiirissämme luvallista, mutta Trahteerin A-oikeuksin varustettu baari palvelee asiakkaitaan.

KÖNNI:
Vilja-aitan päädyssä, Könnissä, on majoitustilat kuuden hengen ryhmälle. Ylhäällä sekä alhaalla on kolme sänkyä ja yläkertaan on käynti alakerran tilojen kautta. 

KUHNA:
Aitan toisessa päädyssä, Kuhnassa, on majoitustilaa viidelle hengelle. Alhaalla on kolme sänkyä, ylhäällä kaksi. Kuhna on aiemmin toiminut hääsviittinä, mistä syystä yläkerrassa on sänkyjen lisäksi myös anopille kompakti kyttäysloora. Kuhnan erikoisuutena on hirsiseinän takana sijaitseva kesäkana-aitaus. Täällä voit havahtua aamuiseen kotkotukseen, hymyillä kuulemallesi ja kääntää onnellisena kylkeä. Herkkäunisille tarjolla korvatulppia.

VÄENTUPA:
Väentupa sijaitsee keskellä aittaa yläkerrassa. Siellä on majoitustilaa kuudelle hengelle.

HIIRI ja LAARI:
Keskiaitassa on kaksi kahden hengen huonetta.

Hinnat: 
Alkaen 40€/hlö/yö 

Hintaan sisältyy:
- majoittuminen aitassa
- petivaatteet, lakanat ja pyyhkeet
- myöhäinen runsas aamiaisbrunssi
- suihkut ja vessat käytössä samassa pihapiirissä
- ilmainen tutustuminen pihapiirissä olevaan Koskenkorva museoon, jossa on tarinaa viinasta, Könneistä sekä kylästä
- sunnuntaina aamupäivällä mahdollisuus saunoa Viihdesaunassa ennen kotiinlähtöä

Lisätiedot ja varaukset: sari@trahteeri.com tai puh. 050-3005530.

Kahden hengen huone Laari 
Kahden hengen huone - Laari

Kuuden hengen Väentupa 
Kuuden hengen Väentupa

Päätyaitta Könni 
Päätyaitta Könni, kuudelle hengelle ylä- ja alakerrassa.  
 
  Koskenkorvan Trahteeri, Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva | Päivi-emäntä: 0400 719392, Martti-isäntä: 050 3710088 | Sähköposti: koskenkorvan (at) trahteeri.com