Koskenkorvan Trahteeri, logo Koskenkorvan Trahteeri, vaakuna, coat-of-arms, vapen   Kiinnostuitko?

Nimi:

Puhelin:

Sähköposti:

Ajankohta:

Henkilömäärä:

Kerro toiveesi lyhyesti:


    

 
 
Trahteerissa vierailee erittäin paljon erilaisia tyky-ryhmiä.
Yhteisen iltapäivän tai kokopäivän ajatuksena on kohottaa yhteistyötaitoja, yhteishenkeä ja kannustaa liikkumaan, pientä hemmottelua kuitenkaan unohtamatta.

Trahteerin tyky-päivät sovitellaan kunkin ryhmän toiveisiin sekä tarpeisiin.
Se saattaa sisältää reipasta liikuntaa, kilpailuja, jopa olympialaiset. Mutta se voi olla myös rauhallista yhdessä oloa, johon liitetään isännän alustus/esitys jaksamisesta tai muista isännän lempi aiheista kuten Könnit, Koskenkorvan tehtaan vaiheet ym, joista on kirjoitettu jo kirjojakin. Ohjelmana voi olla myös leikkimielisiä aivonystyröitä teroittavia tietokilpailuja.

Useimmiten se sisältää myös saunomista joko ulkosaunoilla tai kylpylässä. Niille jotka eivät sauno on mahdollisuus tutustua Koskenkorva Museoon tai vain istuskella rauhassa Trahteerin kauniissa puutarhassa.

Yhteistyössä Koskenkorvan Urheilijoiden kanssa voimme järjestää myös SUPER - tykyn.
Se aloitetaan Koskenkorvan ”pesäpallopyhätössä” jossa urheilijoiden edustajat opettavat ja kertaavat pesäpallon taitoja ja sovittavat sitten suoritettavan leikkimielisen pesäpallo-ottelun säännöt ryhmän taidoille sopiviksi.

Pihaleikkejä

Tyky-liikuntapäivä: Pesäpallo-ottelu Koskenkorvan Pesäpallostadionilla

o Pesäpallon perusteet- harjoitus 1 h ( sääntöjen perusteet, lyönnin, heiton ja kiinnioton perustekniikka) valmennuspäällikkömme ja pesiskouluohjaajiemme pitämänä.
o Pesäpallo-ottelu 1,5 h sis. tuomarit, välineet ja kenttäkuulutuksen
o säännöt, kenttä ja välineet valitaan ryhmän tason mukaan
o voidaan pelata ryhmän kesken tai vastustajajoukkueena voidaan käyttää junioreitamme tai harrastepelaajiamme
o syöttäjä tarvittaessa ”talon puolesta”
o Kysy tarjousta  sorvaamme sen yhdessä pesäpallopoikien kanssa.
 

Ottelun jälkeen siirrytään pelaamaan jälkipelit Trahteerin saunoihin ja tilaisuuden lopuksi ruokaillaan. Trahteerin hinnastosta löydät tämän osuuden hinnan, joka kuitenkin aina sovitellaan aikataulullisesti ja kokonaishinnaltaan sopivaksi ryhmän budjettiin.

 
Jokainen tilaisuus on Teidän "omannäköinen" kokonaisuus.
Suunnitellaan se yhdessä !


Hinnasto


 
  Koskenkorvan Trahteeri, Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva | Päivi-emäntä: 0400 719392, Martti-isäntä: 050 3710088 | Sähköposti: koskenkorvan (at) trahteeri.com