Koskenkorvan Trahteeri, logo Koskenkorvan Trahteeri, vaakuna, coat-of-arms, vapen   Kiinnostuitko?

Nimi:

Puhelin:

Sähköposti:

Ajankohta:

Henkilömäärä:

Kerro toiveesi lyhyesti:


    

 
 

Saunoominen Koskenkorvan Trahteerissa

Trahteerin pihapiiristä löytyy peräti neljä eri saunaa! Ohrapellon reunalla sijaitsee ulkosauna-alue, josta löytyvät maankuulut Aitokiuas- ja Savusauna. Kylpyläosastolla sisätiloissa voi saunoa tunnelmallisessa viihdesaunassa sekä infrapunasaunassa.  

Ilta-auringon laskiessa ohrapellon ylle, voi saunojat kokea Hyvää ja Erikoosta, Koskenkorvan kotona.

Ulkosaunat

Saunatrikoot
Isoon ja komian Aitokiuassaunan lauteille sopii kerralla 30 henkilöä ja sen korvalla, eli vierellä, on pieni n. 8 henkilön savusauna. Saunojen välissä on hirsiladon sisällä Kylymäkaivo eli luksus-avanto, jossa käydään kastautumassa. Lähempänä peltoa löytyy merialumiinista valmistettu Varipata eli lämminvesiallas.
Saunomiseen sisältyy: koivuvihdat, saunatrikoot, pyyhkeet ja vakuutusturva. Miehille ja naisille  on omat erilliset suihku- ja pukutilat, jossa pesuaineet ja erityisesti naisille, mutta myös miehille kauneudenhoitovälineitä sekä –aineita.

Saunatrikoot

Trahteerissa on mahdollisuus ”säädylliseen sekasaunomiseen”. Tämä onnistuu komiat ja raitaaset saunatrikoot päällä. Trikoot ovat taloon isännän suunnittelemia ja paikallisen kräätärin tekemiä. Oiva tuliaanen ostettavaksi ja kotoväelle vietäväksi! 

Hinnasto


 
  Koskenkorvan Trahteeri, Trahteerintie 3, 61330 Koskenkorva | Päivi-emäntä: 0400 719392, Martti-isäntä: 050 3710088 | Sähköposti: koskenkorvan (at) trahteeri.com